Butlletí
Digital

2010-1

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/01/2010

12/12/2009 II Congrés-ACTEDI.
RENFE concedeix un descompte per als inscrits al II Congrès.
Gràcies a les gestions realitzades per GEYSECO, secretaria tècnica del congrés, els inscrits en el 2n Congrés Nacional de Tècnics en Imatge per al Diagnòstic, podran gaudir d'un gran descompte en el desplaçaments al congrés.
26/11/2009 Actualitat.
Els radiòlegs critiquen que els metges de família facin ecografies «amb un curset de cap de setmana»
El Sergas vol que els metges dels centres de salut puguin fer ecografies. Ha posat en marxa un pla per que tres ambulatoris de Vigo (Teis, Nicolás Peña i Sárdoma) se sumin als de Cangas, Baiona, Chapela i O Porriño i abans de cap d'any puguin realitzar aquestes proves. Però aquesta iniciativa no n'ha fet més que indignar als metges especialistes, els radiòlegs.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Certificats

Padicat WIS FENIN
Borsa de treball
Casos clínics

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code