Butlletí
Digital

2010-7

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/07/2010

17/06/2010
PET i RM junts.
Oncologia i Cardiologia, les especialitats que es veuran beneficiades més ràpidament.
S'ha aconseguit que el camp magnètic de la ressonància no interfereixi en el PET.
El 2010 dos centres espanyols comptaran amb aquest dispositiu 'híbrid'.
18/06/2010
USP San José adquireix un sistema sense fils de localització del personal.
USP Hospital San José ha implantat un dispositiu mòbil estèticament semblant a un rellotge anomenat M155 Messenger, De NEC, que permet rebre trucades i contestar.
19/06/2010
L'Hospital de Bellvitge el primer centre amb SPECT-CT amb Flat Panel.
L'Hospital de Bellvitge serà el primer d'Espanya a tenir al seu abast un SPECT-CT amb flat panell, el sistema SPECT / CT BrightView XCT de Philips que combina en un mateix dispositiu tomografia computada per emissió d'un únic fotó i tomografia computada amb tecnologia de detector pla.
2010 - VII Jornada Catalana de TER-TSID. Radiologia osteoarticular. Places exhaurides

Us presentem el proper acte científic de la nostra entitat, que aquest any serà allotjat per l'equip d'Imatge per al Diagnòstic de l'Hospital de Sant Rafael (Barcelona).

Tema: Radiologia osteoarticular, àrea on l'Hospital pot oferir una visió històrica i experta en l'especialitat.

2010 - IV Curs pràctic d'iniciació a l'ecografia. ACTEDI. Octubre.

Si voleu pressupost per impartir-lo de manera personalitzada: laboral@actedi.cat

2011 - Seminari de Publicacions i Presentacions Científiques.

Aquests dos seminaris volen ocupar el buit formatiu existent en els Tècnics Superiors Sanitaris sobre una qüestió molt sovint obviada pel col·lectiu: la correcta forma de planificar, donar format, estructurar i il·lustrar, en definitiva comunicar de manera adequada els nostres coneixements o la nostra recerca.

Després de la nostra llarga experiència en l’organització d’actes d’aquestes característiques, hem pensat que seria adient un monogràfic que us pugui ser d’utilitat.

Us presentem un professorat tècnic, experimentat i didàctic perquè la dinàmica interactiva del seminari es tradueixi en la bona assimilació dels continguts.
2011 - Curs d'actualització en tècniques de radiologia ambulatòria i mamografia

Seguint amb el compromís de la formació continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?

ACTEDI al llarg d'aquest any ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.

Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadasquna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

El nombre d'inscrits no ha de superar els 30 assistents, i no hi haurà lliurament de material didàctic, perquè considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code