Butlletí
Digital

2010-9

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/10/2010

01/12/2010
Assistència rècord a la VII Jornada Catalana.
L'hospital San Rafael de Barcelona va acollir la VII Jornada Catalana dedicada a la Radiologia osteoarticular, la participació va ser molt nombrosa, 190 assistents.
12/10/2010 Èxit de convocatòria
Report del IV Curs d'ecografia d'ACTEDI
04/09/2010
El Parlament obre la porta a l'ICS perquè segueixi creixent.
El Parlament català ha aprovat el decret llei de la Generalitat de racionalització del sector públic, que permet a l'Institut Català de la Salut ( ICS ) créixer assumint recursos i personal laboral d'altres entitats i suprimeix l'Institut d'Estudis de la Salut.
2010 - IV Curs pràctic d'iniciació a l'ecografia. ACTEDI. Octubre.

Si voleu pressupost per impartir-lo de manera personalitzada: laboral@actedi.cat

2010 - VII Jornada Catalana de TER-TSID. Radiologia osteoarticular. Places exhaurides

Us presentem el proper acte científic de la nostra entitat, que aquest any serà allotjat per l'equip d'Imatge per al Diagnòstic de l'Hospital de Sant Rafael (Barcelona).

Tema: Radiologia osteoarticular, àrea on l'Hospital pot oferir una visió històrica i experta en l'especialitat.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Borsa de treball
Casos clínics

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code