Butlletí
Digital

2011-0

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

15/04/2011

Formació continuada presencial ACTEDI 2011
Presentem el pla formatiu més innovador dels darrers anys dirigit a professionals del Diagnòstic per la Imatge. Hem preguntat, analitzat i observat les deficiències formatives més necessàries per al nostre col·lectiu, i any rere any dissenyem un pla estable adaptat a les nostres necessitats. Ens avalen els més de 40 actes formatius des de la fundació de la nostra associació, de gran nivell científic i alts índexs d'assistència. Veure http://www.actedi.cat/formacio_view.php?curs=1894 Apostant per la fórmula que millors resultats acadèmics ofereix, la presencial i sempre amb les màximes acreditacions disponibles, mantenim una política de preus assequible per als professionals del sector. Us esperem.
2011- I Jornada d'imatge per al Diagnòstic en Oncologia per a TSID. Maig.
Posem a la vostra disposició una Jornada innovadora per a Tècnics en actiu i estudiants tractat des d'un punt de vista multidisciplinar mitjançant tecnologia puntera en el diagnòstic i maneig del pacient oncològic.
2011 - VIII Jornada Catalana de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic. Maig.

Tema: Estudi de la patologia abdominal.

6 de maig de 2011.

2011 - Curs d'Arc Quirurgic. 26 i 27 de Maig

Curs d'arc quirurgic

dates: 26 i 27 de maig

Lloc: Mútua de Terrasa (Sala Egara)

 Places cobertes. Si vols entrar a la llista d'espera escriu la teva sol.licitut a comunicacio@actedi.cat

2011 - Curs de RM aplicada a la Neuro. Juny.

Un presentem el primer mòdul de formació continuada presencial en matèria de neuroimatge en RM.

Els propers 29 i 30 de setembre impartirem el segon mòdul de body i el 18 de novembre osteomuscular completaran la trilogia monogràfica de RM

Només amb el professorat expert i en actiu que us presentem, teniu la oportunitat de gaudir d'una visió actual i adaptada als canvis tecnològics, per aprofundir en els coneixements de RM.

2011 - Curs de RM aplicada al Body. Setembre.

Segon lliurament del mòdul de RM

2011 - Curs de RM Osteomuscular. Novembre.

Tercer lliurament del mòdul de RM

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code