Butlletí
Digital

2011-7

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/07/2011

05/06/2011
L'última tecnologia aplicada al diagnòstic cardíac amb TC.
Els superordinadors que processen les imatges dels satèl lits meteorològics es podran aplicar a partir d'ara al diagnòstic cardiològic, ja que la seva capacitat de manejar milions d'imatges simultàniament permet recrear mitjançant TC el moviment cardíac.
12/06/2011
Nou Programa de Ge AngioViz Vision Vascular.
L'aplicació crea una nova visió del flux vascular utilitzant una tècnica d'imatge comuna.
12/06/2011
RM 3T i PET, llum verda al projecte de Siemens.
Siemens ha rebut de la UE Marca CE per a la seva Biograph MMR, el món està integrat RM primer i PET. Una passada per la màquina pot oferir als metges amb les dues imatges anatòmiques i funcionals del pacient, o pot usar-se selectivament com un 3T MRI o simplement com un PET tradicional.
13/06/2011
Editorial Panamerica presenta la cole·lecció Ecocardiografia i Guia Esencial de Ecocardiografía.
Ecocardiografia és la primera obra completa sobre ecocardiografia originalment en castellà que integra avenços escassament publicats de forma conjunta, de gran interès per a gran varietat de metges, no només cardiòlegs, clínics o intervencionistes i residents en formació, sinó especialistes en medicina interna, cures intensius, anestesiologia, metges d'atenció primària o cirurgians cardíacs, entre altres.
13/06/2011
Enquesta
Benvolguts/des companys/es,
Per tal de valorar la situació professional del colectiu tècnic en imatge pel diagnòstic, s'ha dissenyat una enquesta en la que pretenem conèixer la opinió dels companys tant sobre l'entorn laboral, la formació, les preferències i el grau de satisfacció professional.
15/06/2011
ACTEDI a Twitter
2011 - Curs de RM aplicada al Body. Setembre.

Segon lliurament del mòdul de RM

2011 - Curs de RM Osteomuscular. Novembre.

Tercer lliurament del mòdul de RM

2011 - Seminari de Publicacions i Presentacions Científiques.

Aquests dos seminaris volen ocupar el buit formatiu existent en els Tècnics Superiors Sanitaris sobre una qüestió molt sovint obviada pel col·lectiu: la correcta forma de planificar, donar format, estructurar i il·lustrar, en definitiva comunicar de manera adequada els nostres coneixements o la nostra recerca.

Després de la nostra llarga experiència en l’organització d’actes d’aquestes característiques, hem pensat que seria adient un monogràfic que us pugui ser d’utilitat.

Us presentem un professorat tècnic, experimentat i didàctic perquè la dinàmica interactiva del seminari es tradueixi en la bona assimilació dels continguts.
Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code