Butlletí
Digital

2011-8

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/08/2011

15/06/2011
ACTEDI a Twitter
11/07/2011
El benefici del cribratge de mama.
Investigadors de la Universitat Queen Mary de Londres, al Regne Unit, han conclòs l'estudi de major durada realitzat fins avui per avaluar els beneficis del cribratge del càncer de mama i, segons demostren, el benefici de les mamografies és major de l'esperat ja que el nombre de vides salvades augmenta si es realitzen anualment.
11/07/2011
El Consell de Seguretat Nuclear (CSN) mesurarà la radiació als pacients.
Espanya, amb anys de retard respecte a altres països europeus, començarà a mesurar la radiació que reben els seus ciutadans en els hospitals com a conseqüència de radiografies, escàners o exploracions de medicina nuclear. El ple del Consell de Seguretat Nuclear (CSN) va aprovar fa un mes el començament dels estudis.
12/07/2011
L'Associació Espanyola de Imatge Cardiaca amb els Tècnics.
Amb el títol "Necessitat de Tècnics en Ecocardiografia a Espanya" l'Associació Espanyola d'Imatge Cardíaca i signat pels Drs. Rio Aguilar i Miguel Ángel García Fernández, reflexionen sobre la creació del Tècnic en Ecocardiografia, a causa del dèficit de Cardiòlegs ecocardiogràfics existent i en augment.
14/07/2011
Preocupant situació de la Sanitat Catalana.
L'Hospital del Mar, l'Hospital d'Igualada, l'Hospital de Calella, l'Hospital de Granollers, l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, han anunciat als representants dels treballadors l'inici d'expedients de regulació d'ocupació (ERO).

L'Hospital 2 de maig, de Barcelona, anuncia el seu tancament.

21/07/2011
Madrid, Barcelona i Valencia: el triangle radiològic.
L'acord trilateral ha estat presentat avui a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe pel director de l'Àrea d'Imatge Mèdica del centre valencià, Luis Martí-Bonmatí, el doctor tècnic de la Unitat Central de Radiodiagnòstic de la Comunitat de Madrid, Eduardo Fraile, i el doctor Luis Donoso, director del Centre de Diagnòstic per la Imatge de l'Hospital Clínic.
2011 - Curs de RM aplicada al Body. Setembre.

Segon lliurament del mòdul de RM

2011 - Curs de RM Osteomuscular. Novembre.

Tercer lliurament del mòdul de RM

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

2011 - Seminari de Publicacions i Presentacions Científiques.

Aquests dos seminaris volen ocupar el buit formatiu existent en els Tècnics Superiors Sanitaris sobre una qüestió molt sovint obviada pel col·lectiu: la correcta forma de planificar, donar format, estructurar i il·lustrar, en definitiva comunicar de manera adequada els nostres coneixements o la nostra recerca.

Després de la nostra llarga experiència en l’organització d’actes d’aquestes característiques, hem pensat que seria adient un monogràfic que us pugui ser d’utilitat.

Us presentem un professorat tècnic, experimentat i didàctic perquè la dinàmica interactiva del seminari es tradueixi en la bona assimilació dels continguts.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code