Butlletí
Digital

2011-10

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/10/2011

12/09/2011
PET/RM de 9.4T promet avenços en les imatges neurològiques.
El matrimoni de la tomografia per emissió de positrons (PET, per les sigles en anglès) i les imatges per ressonància magnètica (IRM) de camp ultra-alt ofereix un món de possibilitats intrigants - incloent eines per analitzar mecanismes neurals complexos i millorar el enteniment dels processos de malalties neurològiques per part dels metges, d'acord amb una presentació en el Simposi de Ressonància Magnètica de Camp Ultra-alt.
22/09/2011
L'ús clau del mamògraf per tomosíntesis és la detecció precoç
Melcior Sentís, expert en mamografies per tomosíntesis, explica la utilitat d'aquesta tecnologia d'última generació que permet fer ecografies del pit en tres dimensions i detectar lesions més petites.
2011 - IV Seminari de Publicacions i Presentacions Científiques.

Aquest seminari vol ocupar el buit formatiu existent en els Tècnics Superiors Sanitaris sobre una qüestió molt sovint obviada pel col·lectiu: la correcta forma de planificar, donar format, estructurar i il·lustrar, en definitiva comunicar de manera adequada els nostres coneixements o la nostra recerca.

Després de la nostra llarga experiència en l'organització d'actes d'aquestes característiques, hem pensat que seria adient un monogràfic que us pugui ser d'utilitat.

Us presentem un professorat tècnic, experimentat i didàctic perquè la dinàmica interactiva del seminari es tradueixi en la bona assimilació dels continguts.

2011 - Curs de RM Osteomuscular. Novembre.

Tercer lliurament del mòdul de RM

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code