Butlletí
Digital

2012-2

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/02/2012

12/01/2012
Vanguardia al servei d'un millor diagnòstic.
La tecnologia i el seu desenvolupament imparable estan oferint noves i millors armes d'estudi als professionals. Els diagnòstics s'afinen, els exàmens són cada vegada més complets i amb més informació diagnòstica i fins i tot pronòstica, i les indicacions patològiques s'amplien. Tot això sense oblidar que les proves s'aconsegueixen en menys temps, alguns casos en segons, i amb menys dosi de radiació.
12/01/2012
Primer simulador en el món que prediu els efectes de la radioteràpia.
L'Hospital Universitari Gregorio Marañón de Madrid compta amb el primer simulador de cirurgia que planifica i prediu efectes de la radioteràpia, del qual ja s'han beneficiat 70 pacients.
14/01/2012
El software de Riverain permet comparar la placa de tòrax en el temps.
Riverain Technologies ha rebut l'aprovació de la FDA per al seu programari de comparació temporal de les radiografies de tòrax. El programari compara les plaques de tòrax actuals i anteriors d'un mateix pacient i ressalta les diferències, per tal de millorar la detecció de nous nòduls que poden ser un càncer de pulmó en estadi precoç.
2013 - IX Curs Nacional de Neuroradiologia.

Preu especial socis de l'ACTEDI.

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code