Butlletí
Digital

2012-4

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/04/2012

18/03/2012
Utilitzen RX per mostrar l'arquitectura dels peixos.
Les fotos componen l'exposició 'Visió de raigs x: peixos del revés'. Procedeixen de l'Institut Smithsonian, que té una col·lecció de quatre milions d'ejemplares. La mostra itinerant recorrerà EUA fins a 2015.
2012 - I Curs de Radiologia convencional avançat.

Us presentem el primer curs d'una sèrie dedicats a la radiologia convencional, que és la tècnica més popular entre el nostre col.lectiu, però per extensa, a vegades no és la més acurada. Hem valorat la necessitat d´actualització en tècnica bàsica radiològica per l'absència de cursos similar des de fa 2 anys específics per a TER-TSID
Pretenem donar una actualització en tècniques bàsiques de radiologia convencional, un repàs anatomofisiopatològic d´estructures radiològiques per actualitzar coneixements
i revisar tècniques que malauradament podrien quedar obsoletes.
Tot encaminat sempre a vetllar per la protecció radiològica dels pacients, els companys i els membres del públic.

2012 - 1er Curs de TCMT (Tomografia Computaritzada MultiTall).
CURS TANCAT. 
Si hi esteu interessats en una propera edició, pot posar-se en contacte amb la direcció del curs enviant un mail a cursotcmc.barcelona@gmail.com
 

Aquest 1er Curs de TCMT presenta un enfocament integral de la tomografia computada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

2013 - IX Curs Nacional de Neuroradiologia.

Preu especial socis de l'ACTEDI.

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code