Butlletí
Digital

2012-7

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/07/2012

26/05/2012
ACTEDI present a Iberoamèrica.
El nostre company, Francesc Josep Torres Giménez, ha estat convidat per la Societat Peruana de Radiologia, com a ponent al Curs Internacional de CT Multitall, Ressonància Magnètica i PET, que se celebra els dies 25, 26 i 27 de maig de 2012 a el Centre de convencions Atlantic City, Lima, Perú.
29/05/2012
La taxa de proves radiològiques anuals per habitant s'acosta al valor 1.
La taxa de proves radiològiques per persona i any a Espanya se situa ja en un valor molt proper a un, de manera que "podem dir que al nostre país cada any es realitzen 47 milions de proves radiològiques.
01/06/2012
Els cardiòlegs demanen a Sanitat que doti les unitats de ecocardiografia de més tècnics d'imatge.
La millora del diagnòstic de les malalties cardiovasculars requeriria, segons els experts, d'almenys un tècnic per cada 2-3 màquines.
23/06/2012
Aumenta la exposició a radiació per imatges mèdiques.

 

La preocupació per la sobreexposició a la radiació, causa de l'ús excessiu de la imatgeria mèdica, ha passat a primer pla en els últims anys. Ara, un estudi dirigit per investigadors de la Universitat de Califòrnia, a San Francisco (UCSF), i el Grup de l'Institut per la Investigació sobre la Salut, mostra que la imatge mèdica és cada vegada més utilitzada, fins i tot en les Organitzacions de Manteniment de Salut (Health Maintenance Organizations, HMOs).

25/06/2012 Récord d'assistents en cursos de formació continuada
Report del I Curs de Radiologia Convencional Avançat
Hospital de Sant Rafael, 25 de maig de 2012
2012 - 1er Curs de TCMT (Tomografia Computaritzada MultiTall).
CURS TANCAT. 
Si hi esteu interessats en una propera edició, pot posar-se en contacte amb la direcció del curs enviant un mail a cursotcmc.barcelona@gmail.com
 

Aquest 1er Curs de TCMT presenta un enfocament integral de la tomografia computada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code