Butlletí
Digital

2013-1

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/01/2013

25/11/2012
Report del 1er Curs de TCMT.
Aquest viatge que vam iniciar el dia 1 de setembre ha arribat a la seva fi avui dia 24 de novembre, en el que hem gaudit de dies d'alt contingut formatiu.

Els alumnes han mostrat la seva satisfacció no només amb l'enquesta de qualitat, sinó en el dia a dia, amb les seves preguntes i mostrant moltíssim interès amb totes i cadascuna de les classes que han rebut. Alumnes als quals se'ls ha vist aquest gran interès i esforç per aprendre i millorar cada dia més.

01/12/2012
Imagen Diagnóstica present Internacionalment
Durant l'últim semestre d'aquest any, la revista Imagen Diagnóstica ha estat present en diferents esdeveniments internacionals com auspiciadores acadèmics i aportant uns premis als millors treballs presentats en l'àrea de recerca.
16/12/2012
SenoBright de GE, un nou sistema de Mamografia Digital, optimitza el tractament.
L'Hospital Universitari Príncep d'Astúries, d'Alcalá d'Henares compta amb un sistema pioner a Espanya de mamografia digital d'alta resolució adaptat especialment per realitzar exàmens de mamografia espectral amb realç de contrast Contrast Enhanced Spectral Mammography (CESM).
Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

2013 - IX Curs Nacional de Neuroradiologia.

Preu especial socis de l'ACTEDI.

Formació On-Line.

ACTEDI ha realitzat un conveni de col·laboració amb l'empresa ACPRO (Asesoría y Control en Proteccción Radiológica S.L.) perquè els socis puguin beneficiar-se d'un preu especial en els cursos oferts. Cursos disponibles

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code