Butlletí
Digital

2013-4

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/04/2013

28/02/2013
Detinguts els exdirectors de l'ICS i de CatSalut Josep Prat i Carles Manté.
La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres als seus domicilis l'exdirector de l'ICS i del grup d'empreses municipals Innova de Reus, Josep Prat, i l'exdirector del CatSalut i exresponsable de l'empresa Shirota, participada per Innova, Carles Manté. Prat i Manté, que estan imputats per estafa i malversació de fons públics, han passat la nit a la comandància de la Guàrdia Civil a Tarragona i, probablement, declararan davant del jutge aquest dijous.
01/03/2013
DoseWatch: el futur carnet radiològic?
HM Hospitals controla la quantitat de radiació emesa pels equips digitals de diagnòstic
Durant el 18º Congrés Nacional d'Hospitals celebrat a Bilbao, el Dr. Pedro Fernández Letón, cap de Radiofisica i Protecció Radiològica de HM Hospitals, va oferir una conferència titulada "Una experiència de gestió i control de la dosi al pacient en el radiodiagnòstic amb Dose Watch", sistema adquirit per HM Hospitals a l'empresa General Electric.
06/03/2013
El sistema de mamografia MicroDose aprovat en els EUA.
Philips anuncia l'aprovació de la FDA del seu sistema de mamografia MicroDose SI digital de camp complet.
16/03/2013
Report Curs Multimodal Columna Bloc I
Aquest primer curs ha tingut un gran acolliment tant pel seu format com pel dia en què s'ha celebrat. Creo sincerament, que el moment en què estem, hem d'adaptar-nos a les noves circumstàncies, entenent que la formació ha de ser una mica més d'esforç personal, doncs els dies per gaudir-la són difícils d'obtenir en aquests moments, igual que els professors, per assistir a donar les classes en dissabte.
2013 - V Seminari de Publicacions i Presentacions Cientifiques.

Aquest seminari vol ocupar el buit formatiu existent en els Tècnics Superiors Sanitaris sobre una qüestió molt sovint obviada pel col·lectiu: la correcta forma de planificar, donar format, estructurar i il·lustrar, en definitiva comunicar de manera adequada els nostres coneixements o la nostra recerca.

Després de la nostra llarga experiència en l'organització d'actes d'aquestes característiques, hem pensat que seria adient un monogràfic que us pugui ser d'utilitat.

Us presentem un professorat tècnic, experimentat i didàctic perquè la dinàmica interactiva del seminari es tradueixi en la bona assimilació dels continguts.

2013 - 2on Curs de Tomografia Computaritzada Multitall (TCMT).
Aquest 2on Curs de TCMT presenta un enfocament integral de la tomografia computada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.
2013 - Report II Curs de Radiologia Abdominal amb Contrast.
Realitzada la segona edició del curs de Radiologia abdominal amb contrast, que ha respòs a una necessitat detectada en les nostres enquestes al llarg dels darrers anys en cursos presencials de característiques similars al present any 2013. Amb una impecable posada en escena de les diferents presentacions, hem anat desglossant els temaris amb una puntualitat impecable i una seriositat que sempre ens avala en aquests events. 
L'assistència del públic ha estat superior a l'esperada donat el context econòmic i laboral actual. Una vegada més ens hem consolidat com entitat de referència a Catalunya en formació de formadors, treballadors en actiu i estudiants del Diagnòstic per la Imatge.
Com tradueixen els valors de les enquestes de qualitat 4.4 (sobre 5) i els resultats del test de coneixements 3.9 (sobre 5) de promig i uns índex d'assistència que han voltat el 90% de mitjana, la organització considera coberts els objectius i ens esperona a emprendre noves iniciatives, a poder ser, millor adaptades als horaris laborals dels nostres professionals.
No volem finalitzar el report sense felicitar els responsables de Juste i de l'hospital Dos de Maig de Barcelona (Consorci Salitari Integral) per la seva imprescindible aportació a que es facin realitat actes de formació continuada del nostre col.lectiu.
Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code