Butlletí
Digital

2010-3

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

27/02/2010

27/02/2010 Novetat.
Es presenta Imagen diagnóstica.

Avui en la clausura del 2n Congrés Nacional de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, celebrat a Barcelona s'ha presentat en primícia davant dels assistents, la revista Imagen diagnóstica, revista oficial de l'Associació Catalana de Tècnics en Imatge per al Diagnòstic (ACTEDI), essent la seva divulgació en castellà.

21/02/2010
Presentació del nou President de l'ACTEDI.
Vaig néixer a Vic (Osona) el 7 d'agost de l'any 1960, casat, amb dues filles. Visc actualment a Ripoll (Ripollès).
Vaig estudiar a la Mancomunitat Sabadell - Terrassa a on em vaig treure el títol de Tècnic Especialista en Radiologia fa uns quants anys.
14/02/2010 En marxa el projecte Doremi finançat per la CE amb 13 milions.
Un pla europeu establirà una fulla de ruta sobre el risc de radiacions.
2011 - Seminari de Publicacions i Presentacions Científiques.

Aquests dos seminaris volen ocupar el buit formatiu existent en els Tècnics Superiors Sanitaris sobre una qüestió molt sovint obviada pel col·lectiu: la correcta forma de planificar, donar format, estructurar i il·lustrar, en definitiva comunicar de manera adequada els nostres coneixements o la nostra recerca.

Després de la nostra llarga experiència en l’organització d’actes d’aquestes característiques, hem pensat que seria adient un monogràfic que us pugui ser d’utilitat.

Us presentem un professorat tècnic, experimentat i didàctic perquè la dinàmica interactiva del seminari es tradueixi en la bona assimilació dels continguts.
2011 - Curs d'actualització en tècniques de radiologia ambulatòria i mamografia

Seguint amb el compromís de la formació continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?

ACTEDI al llarg d'aquest any ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.

Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadasquna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

El nombre d'inscrits no ha de superar els 30 assistents, i no hi haurà lliurament de material didàctic, perquè considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

2010 - II Curs de qualitat en Imatge per al Diagnòstic. Abril.

La Qualitat s'ha anat introduint en els diferents serveis de diagnòstic per la imatge. Cada dia va agafant més importància establir procediments i entrar en aquesta manera de treballar. En aquest curs volem presentar què és la qualitat en els nostres serveis. Dividit en dues parts. Una primera de caire més teòric. I un altre en aspectes més pràctics. És una proposta agosarada, però necessària per a la nostra formació.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code