Butlletí
Digital

2013-10

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/12/2013

22/10/2013
Tumors sense cirurgia per reduir costos i ingressos.
Radiòlegs reclamen tècniques mínimament invasives guiades per imatge, com l'ablació *percutánea, fins i tot als hospitals comarcals.
03/11/2013
ACTEDI recolza la iniciativa de FESITESS.
FESITESS ha iniciat una petició popular perquè el Col·lectiu de Tècnics Superiors Sanitaris (TSS) sigui inclòs en el Grup B del nou Reial decret que veurà la llum pròximament.
Des de ACTEDI recolzem aquesta iniciativa amb la finalitat d'unir forces entre tots els Col·legis, Associacions i Sindicats de TSS.
08/11/2013
El 85% dels diagnòstics de malalties es basen en les proves d'imatge.
Les proves radiològiques solen ser fonamentals per detectar certes malalties, segons ha assegurat la membre de l'Associació de Familiars i Malalts de Fibrosis Pulmonar Idiopàtica i Fibrosis Pulmonar Familiar (AFEFPI), Elena Serrano, en la celebració de l'II Dia Internacional de la Radiologia organitzat per la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica (SERAM).
23/11/2013
RSNA 2013, l'event de Radiologia més important del món.
Com cada any, des de fa més de mig segle, en aquest mes de desembre, prop de 55 mil metges de les més diverses especialitats de tot el món es reuniran a Chicago per presenciar els últims descobriments, tècniques i innovacions en la medicina, sens dubte el 99th Scientific Assembly and Annual Meeting, RSNA 2013 the Power of partnership és l'esdeveniment anual més important a nivell internacional i es realitzarà del 1° al 6 de desembre en McCormick Plau, Chicago.
24/11/2013
Report del 2on Curs de Tomografia Computaritzada Multitall (TCMT).
El passat dia 7 de setembre iniciàvem la segona d'edició del Curs de Tomografia Computaritzada Multitall (TCMT) i ahir 23 de novembre ho finalitzàvem. Durant aquests dies hem gaudit d'un alt contingut formatiu.
27/11/2013
Els Tècnics en radiologia defensen la seva capacitat per admiistrar contrastos.
El Sindicat d'Infermeria Satse ha denunciat que els tècnics radiòlegs estan administrant contrastos a l'Hospital Sant Pere d'Alcántara i ha assegurat que no poden fer-ho.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code