Butlletí
Digital

2014-02

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/02/2014

24/12/2013
Mantenim un any més el 10% de descompte sobre la quota anual.
Benvolguts socis i simpatitzants,
Durant aquests anys, ens hem esforçat per oferir-vos el millor, intentant donar resposta als vostres interessos i/o necessitats.
18/01/2014
Europa obligarà a registrar la radiació mèdica rebuda.
La UE acaba d'aprovar una directiva, pendent de publicació, amb la qual es disposa a controlar l'excés de radiació mèdica al que estan sotmesos els ciutadans.
19/01/2014
Madrid busca anestesistes i radiòlegs per obrir més quiròfans de tarda.
El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid, Javier Fernández-Lasquetty, ha manifestat que actualment existeixen 75 quiròfans que realitzen activitat ordinària en jornada de tarda encara que ha agregat que el seu departament està trobant "veritables dificultats" per trobar anestesistes i radiòlegs per seguir augmentant aquesta xifra.
22/01/2014
Un gran pas en imatge per a neurologia i psiquiatria.
Dos enginyers desenvolupen amb suport de diversos hospitals una tecnologia que transforma imatges de RM en mapes de fibres i connexions neuronals en 3D.
27/01/2014
Tecnologia Obsoleta.
Un 28% de l'equipament tecnològic als hospitals espanyols supera els 10 anys d'antiguitat, la qual cosa pot comprometre la seguretat dels professionals sanitaris i pacients.
2014 - 2º Curs Radiologia Avançada

Una seixantena de professionals entre alumnes del cicle, professionals en actiu, experts de diferents àmbits i professors del cicle van assistir a l'Hospital Dos de Maig de Barcelona en la segona edició d'aquest acte formatiu.

La impressió a vista d'ocell va ser de gran acceptació i interés per part dels assistents. Les xifres de qualitat tradueixen un 3.7 sobre 5 de valoració global del curs. Els test que reflecteixen l'aprenentatge van donar un 3.6 sobre 5 de mitja. La nota més alta 3,8 correspon a professorat i la més baixa a la relació qualitat preu. 

No podem destacar cap incidència excepte que ens vàrem quedar curts de temps. El professorat i la direcció destaquem el comportament exemplar i debat generat pels assistents. Vam poder donar una ullada específica i intensa a tots els aspectes relacionats amb la radiologia convencional i  varem gaudir de la confiança de les escoles de Catalunya en reconèixer la nostra entitat com a formadora de formadors.

Una vegada més volem agraïr la imprescindible col.laboració de l'Hospital Dos de Maig de Barcelona en la cessió de la sala i infrastructures de l'acte formatiu.

Finalment agraïr a professorat, assistents i companys de Junta Directiva el suport i la complicitat.

David Llopis

Direcció

 

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code