Butlletí
Digital

2014-03

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/04/2014

04/03/2014
Report del 4º Congrés Nacional de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic.
Durant els dies 28 de febrer i 1 de març, a la ciutat de Barcelona, s'ha celebrat el 4 Congrés Nacional de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, organitzat per ACTEDI.

Amb una participació de 150 congressistes d'arreu del territori i alguns de llatinoamèrica.

05/03/2014
Més formació en Ecografia.
L'ecografia és una disciplina de diagnòstic per imatge amb una representació molt marginal en el currículum de les professions sanitàries, assenyala Francisco Ordóñez Gil, tècnic especialista en radiodiagnòstic i autor del llibre Manual de tècnica ecogràfica: de la física a la pràctica.
06/03/2014
De la passarel·la de moda als quiròfans.
La seda podria passar del taller de costura per incorporar-se al quiròfan: un grup de científics ha dissenyat un material a força d'aquesta fibra natural amb el qual fabricar cargols per fixar ossos fracturats, segons es publica avui en Nature Communications.
07/03/2014
ERESA integra un sistema audiovisual en la RM.
Experts del Grup ERESA estan aplicant un sistema audiovisual com a alternativa a la sedació en sotmetre's a una prova de ressonància magnètica, tant per a pacients pediàtrics com a adults.
2014 - 2º Curs Radiologia Avançada

Una seixantena de professionals entre alumnes del cicle, professionals en actiu, experts de diferents àmbits i professors del cicle van assistir a l'Hospital Dos de Maig de Barcelona en la segona edició d'aquest acte formatiu.

La impressió a vista d'ocell va ser de gran acceptació i interés per part dels assistents. Les xifres de qualitat tradueixen un 3.7 sobre 5 de valoració global del curs. Els test que reflecteixen l'aprenentatge van donar un 3.6 sobre 5 de mitja. La nota més alta 3,8 correspon a professorat i la més baixa a la relació qualitat preu. 

No podem destacar cap incidència excepte que ens vàrem quedar curts de temps. El professorat i la direcció destaquem el comportament exemplar i debat generat pels assistents. Vam poder donar una ullada específica i intensa a tots els aspectes relacionats amb la radiologia convencional i  varem gaudir de la confiança de les escoles de Catalunya en reconèixer la nostra entitat com a formadora de formadors.

Una vegada més volem agraïr la imprescindible col.laboració de l'Hospital Dos de Maig de Barcelona en la cessió de la sala i infrastructures de l'acte formatiu.

Finalment agraïr a professorat, assistents i companys de Junta Directiva el suport i la complicitat.

David Llopis

Direcció

 

 

2014 - 3er Curs de Tomografia Computeritzada Multitall (TCMT). Plazas Agotadas.
Aquest 3er Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.
150 hores de Formació (80 lectives i 70 de pràctiques).
24,4 crèdits.
Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

Formació On-Line.

ACTEDI ha realitzat un conveni de col·laboració amb l'empresa ACPRO (Asesoría y Control en Proteccción Radiológica S.L.) perquè els socis puguin beneficiar-se d'un preu especial en els cursos oferts. Cursos disponibles

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code