Butlletí
Digital

2010-4

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/04/2010

27/02/2010 Novetat.
Es presenta Imagen diagnóstica.

Avui en la clausura del 2n Congrés Nacional de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, celebrat a Barcelona s'ha presentat en primícia davant dels assistents, la revista Imagen diagnóstica, revista oficial de l'Associació Catalana de Tècnics en Imatge per al Diagnòstic (ACTEDI), essent la seva divulgació en castellà.

07/03/2010
Report del 2on Congrés Nacional de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic.
Durant els dies 25, 26 i 27 de febrer del present any s'ha celebrat el 2n Congrés Nacional de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, celebrat a l'Hotel Barceló Sants de Barcelona, organitzat per ACTEDI.

Aquest any el programa estava organitzat per òrgan-sistema, incloent la Neurorradiología l'estudi Toraco-Abdominal i l'àrea d'Osteoarticular.

29/03/2010 Opocicions
Noves oposicions ICS
Avui al DOGC ha sortit publicada la nova convocatòria a places del ICS als Hospitals de Barcelona

3 de Promoció interna i 29 de torn lliure

2010 - II Curs de qualitat en Imatge per al Diagnòstic. Abril.

La Qualitat s'ha anat introduint en els diferents serveis de diagnòstic per la imatge. Cada dia va agafant més importància establir procediments i entrar en aquesta manera de treballar. En aquest curs volem presentar què és la qualitat en els nostres serveis. Dividit en dues parts. Una primera de caire més teòric. I un altre en aspectes més pràctics. És una proposta agosarada, però necessària per a la nostra formació.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Certificats

Padicat WIS FENIN
Borsa de treball
Casos clínics

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code