Butlletí
Digital

2014-04

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/05/2014

12/04/2014
Una tècnica prediu els efectes secundaris de la radioteràpia.
Un estudi, publicat en la revista International Journal of Radiation Oncology Biology Physics, demostra que existeix una nova tècnica que permet anticipar quins seran els efectes secundaris que poden presentar els pacients amb càncer de pròstata, malaltia que té una incidència de 25.000 casos a l'any a Espanya.
18/04/2014
Acreditació 3er Curs de Tomografia Computaritzada MultiTall.
La tercera edició del Curs de Tomografia Computaritzada MultiTall que organitza l'ACTEDI i que se celebrarà del 6 de setembre al 13 de desembre, ha estat acreditat amb 10,7 crèdits pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i per la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.
27/04/2014
Tractament de l'ICTUS in situ.
Existeix un enginyós projecte, desenvolupat a Berlin (Alemanya), que sota el concepte del tractament 'a domicili' de trombolisis intravenosa per a pacients amb accident isquèmic (Ictus Cerebral) en una Ambulància s'ha incorporat una TAC que permet fer els estudis al mateix carrer on viu el pacient.
2014 - 2º Curs Radiologia Avançada

Una seixantena de professionals entre alumnes del cicle, professionals en actiu, experts de diferents àmbits i professors del cicle van assistir a l'Hospital Dos de Maig de Barcelona en la segona edició d'aquest acte formatiu.

La impressió a vista d'ocell va ser de gran acceptació i interés per part dels assistents. Les xifres de qualitat tradueixen un 3.7 sobre 5 de valoració global del curs. Els test que reflecteixen l'aprenentatge van donar un 3.6 sobre 5 de mitja. La nota més alta 3,8 correspon a professorat i la més baixa a la relació qualitat preu. 

No podem destacar cap incidència excepte que ens vàrem quedar curts de temps. El professorat i la direcció destaquem el comportament exemplar i debat generat pels assistents. Vam poder donar una ullada específica i intensa a tots els aspectes relacionats amb la radiologia convencional i  varem gaudir de la confiança de les escoles de Catalunya en reconèixer la nostra entitat com a formadora de formadors.

Una vegada més volem agraïr la imprescindible col.laboració de l'Hospital Dos de Maig de Barcelona en la cessió de la sala i infrastructures de l'acte formatiu.

Finalment agraïr a professorat, assistents i companys de Junta Directiva el suport i la complicitat.

David Llopis

Direcció

 

 

2014 - 3er Curs de Tomografia Computeritzada Multitall (TCMT). Plazas Agotadas.
Aquest 3er Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.
150 hores de Formació (80 lectives i 70 de pràctiques).
24,4 crèdits.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code