Butlletí
Digital

2014-05

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/06/2014

27/04/2014
Tractament de l'ICTUS in situ.
Existeix un enginyós projecte, desenvolupat a Berlin (Alemanya), que sota el concepte del tractament 'a domicili' de trombolisis intravenosa per a pacients amb accident isquèmic (Ictus Cerebral) en una Ambulància s'ha incorporat una TAC que permet fer els estudis al mateix carrer on viu el pacient.
19/05/2014 Hospital Dos de Maig de Barcelona
Report del Curs de Radiologia avançada
27/05/2014
José Luís del Cura nou president de la SERAM.
La celebració a Oviedo del 32º Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica (Seram), ha acollit la renovació de la meitat de la seva Junta Directiva i el nomenament de José Luis del Cura com a nou president durant els propers dos anys.
2014 - 3er Curs de Tomografia Computeritzada Multitall (TCMT). Plazas Agotadas.
Aquest 3er Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.
150 hores de Formació (80 lectives i 70 de pràctiques).
24,4 crèdits.
Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code