Butlletí
Digital

2014-06

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/07/2014

01/06/2014
Objectiu: frenar les metàstasis.
L'investigador Eduard Batlle considera que la medicina genòmica revolucionarà el tractament dels càncers.
05/06/2014
El control de la dosi radiològica permetrà una atenció de major qualitat.
Els canvis en la protecció radiològica del pacient que porta amb si la directiva 2013/59/Euratom han estat l'objecte de debat d'una jornada organitzada per l'Institut per al Desenvolupament i Integració de la Sanitat (IDIS) i GE Healthcare.
06/06/2014
Una de cada 3 radiografies no serveix per res.
La medicina defensiva i "la fascinació per la tecnologia" han portat a un abús d'aquest tipus de proves radiològiques.

Els especialistes lamenten que la proliferació d'aquests mètodes diagnòstics estigui substituint a les habilitats clíniques dels facultatius.

08/06/2014
El "Google" de les malalties.
El neuròleg Ignacio Hernández desenvolupa un cercador d'internet.
La idea que ajudi als metges a trobar la millor pràctica clínica.
10/06/2014
La imatge intraoperatoria millora la precisió de la cirurgia de columna.
Noves tecnologies d'imatge permeten convertir patologies complexes en cirurgies més curtes i amb menor risc per al malalt.
21/06/2014
Les mamografies poden reduir un 28% la mortalitat per càncer de mama.
Investigadors de la Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia ha tornat a demostrar el potencial del cribratge del càncer de mama mitjançant mamografies ja que, segons els resultats publicats en el 'British Medical Journal' (BMJ), aquestes proves poden reduir fins a un 28 per cent la mortalitat d'aquests tumors.
24/06/2014
Un projecte per comparar imatges en temps real.
Un equipo de investigadores andaluces y asturianos crea un sistema que integra técnicas de inteligencia artificial en el análisis de imágenes médicas.
2014 - 3er Curs de Tomografia Computeritzada Multitall (TCMT). Plazas Agotadas.
Aquest 3er Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.
150 hores de Formació (80 lectives i 70 de pràctiques).
24,4 crèdits.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code