Butlletí
Digital

2014-07

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/10/2014

14/09/2014
Aprovat el nou títolde TSID a Espanya.
El passat 12 de setembre va ser aprovat el Títol de Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear. Aquest títol de TSID s'ha aprovat al costat dels de Tècnic Superior en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic, Documentació i Administració Sanitària, Higiene Bucodental, Laboratori Clínic i Biomèdic, i Radioteràpia i Dosimetria.
23/09/2014
Una nova eina ajuda a distingir el teixit de mama tumoral del teixit normal.

Investigadors del Brigham and Women's Hospital (EUA) han desenvolupat l'espectrometria de massa DESI, l'ús de la qual podria disminuir el nombre de cirurgies per al càncer de mama.

Formació On-Line.

ACTEDI ha realitzat un conveni de col·laboració amb l'empresa ACPRO (Asesoría y Control en Proteccción Radiológica S.L.) perquè els socis puguin beneficiar-se d'un preu especial en els cursos oferts. Cursos disponibles

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code