Butlletí
Digital

2014-08

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/11/2014

06/10/2014
La unió fa la força.
COPTESIDEX, COPTESSCV, FETES, SEGRA, ACTEDI i FETESS-Catalunya, van formar el passat 4 d'octubre una taula de treball on el nou perfil del professional TSID-TSRT queda patent.

La falta d'ocupació a Espanya, fa que aquest professional decideixi abandonar les nostres fronteres i desgraciadament es troba amb un panorama desolador. No podem exercir la nostra professió, ja que la formació a Espanya dista molt de la qual ofereixen els països de la Unió Europea als seus ciutadans. El desenvolupament tecnològic fa inviable una formació com la qual tenim. Per tant es planteja la necessitat d'equiparació del TSID-TSRT Español als seus homòlegs europeus, objectiu d'aquesta comissió.

17/10/2014
CatSalut: sí a l'activitat privada en centre públic.
El Servei Català de la Salut (CatSalut) demostra amb una instrucció que no desmantellarà Barnaclínic sinó que podria generalitzar el seu model.
28/10/2014
Els radiòlegs, satisfets amb la regulació docent dels seus companys tècnics.
Són els "col·laboradors imprescindibles" en el cas del maneig dels equips de Radiologia, segons el president de la Seram, José Luís del Cura.
Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code