Butlletí
Digital

2014-09

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/12/2014

31/10/2014
Èxit de participants en la II Jornada Catalana d'Estudiants en Imatge per al Diagnòstic.
En aquesta segona edició de la Jornada Catalana d'Estudiants en Imatge per al Diagnòstic van participar més de 150 alumnes.
07/11/2014
Restauració digital d'un crani fossilitzat de dinosaure.
Els fòssils estan generalment deformats o incompletament conservats quan es troben després de milions d'anys de processos de fossilització, per la qual cosa han de ser estudiats amb molta cura per evitar danys i són de vegades de difícil accés, ja que poden estar guardats en les col·leccions de museus remots.
10/11/2014
El Dr. Salvador Pedraza premiat per la serva recerca en biomarcadors.
El director territorial de Radiologia i Medicina Nuclear i de l'Institut de Diagnòstic per la Imatge de Girona, Salvador Pedraza, ha estat premiat per la seva trajectòria de recerca per la Societat Espanyola de Radiologia, i en concret en el camp dels biomarcadors.
16/11/2014
Hem arribat al futur?
Si us digués que la imatge que esteu veient no és treta d'una pel·lícula de James Bond, ni de Jason Bourne.

En l'actualitat s'estan començant a inserir de forma subdèrmica diferents tipus d'implants com per exemple un sistema anticonceptiu, però la imatge que us mostro no és el cas, aquesta radiografia pertany a un empresari. Què estem veient?

17/11/2014
El Sherlock Holmes de l'arqueologia és una TC
La TC multitall recobra detalls històrics i antropològics aplicant-ho a les mòmies.
28/11/2014
Codi Sèpsia, comença la implantació a Catalunya.
Catalunya va a començar a implantar el Codi sèpsia en l'autonomia. El grup d'experts que impulsa aquest codi presenta avui el document acabat, la qual cosa donarà pas a la fase d'implantació d'aquest protocol.
Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code