Butlletí
Digital

2010-5

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

28/04/2010

30/04/2010
Dos radiòlegs atendran les guàrdies de sis hospitals.
La política d'estalvi de la Conselleria de Sanitat afectarà a partir del mes de juny als serveis de radiologia dels tres hospitals comarcals d'Ourense i Lugo i dels tres ubicats a la costa de la Corunya i Pontevedra. Les adreces mèdiques dels centres hospitalaris de O Barco de Valdeorras, Verín, Monforte, O Salnés, Barbanza i Xunqueira han informat a aquests especialistes que al començament d'estiu les guàrdies radiològiques les assumirà un sol facultatiu mitjançant guàrdia física per cada tres hospitals. Fins ara hi havia un radiòleg de guàrdia localitzada per cada centre.
28/04/2010
El Suprem confirma l'anul·lació de la jubilació forçosa als 65 a l'ICS.
El Tribunal Suprem coincideix amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya: l'Institut Català de la Salut (ICS) li va faltar un pla d'ordenació dels recursos humans aprovat formal i prèviament a l'aplicació de la jubilació forçosa als metges més grans de 65 anys d'edat. La direcció de l'ICS diu que el conflicte segueix sense estar resolt.
2011 - Curs d'actualització en tècniques de radiologia ambulatòria i mamografia

Seguint amb el compromís de la formació continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?

ACTEDI al llarg d'aquest any ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.

Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadasquna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

El nombre d'inscrits no ha de superar els 30 assistents, i no hi haurà lliurament de material didàctic, perquè considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

2011 - Seminari de Publicacions i Presentacions Científiques.

Aquests dos seminaris volen ocupar el buit formatiu existent en els Tècnics Superiors Sanitaris sobre una qüestió molt sovint obviada pel col·lectiu: la correcta forma de planificar, donar format, estructurar i il·lustrar, en definitiva comunicar de manera adequada els nostres coneixements o la nostra recerca.

Després de la nostra llarga experiència en l’organització d’actes d’aquestes característiques, hem pensat que seria adient un monogràfic que us pugui ser d’utilitat.

Us presentem un professorat tècnic, experimentat i didàctic perquè la dinàmica interactiva del seminari es tradueixi en la bona assimilació dels continguts.

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Certificats

Padicat WIS FENIN
Borsa de treball
Casos clínics

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code