Butlletí
Digital

2015-03

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/03/2015

08/02/2015
L'inventor espanyol que va passar de la pobresa a relacionar-se a Nova York amb Edison i Tesla.
Quan Mónico Sánchez va posar peu a Nova York en 1904, als 23 anys, només sabia comunicar-se en anglès escrit. Mai ho havia escoltat ni ho havia parlat, però havia après a llegir-ho i a escriure-ho gràcies a un curs d'electricitat per correu que havia seguit des de Madrid amb una acadèmia anglesa.
22/02/2015
Descobreixen una mòmia a l'interior d'una estàtua.
El que semblava ser l'estàtua ordinària d'un buda, va resultar ser una mòmia, així ho va revelar un estudi realitzat a l'escultura.
2015 - 2on Curs Multimodal.

El 2on Curs Multimodal que presentem és una modalitat formativa des d'una visió genèrica des de cadascuna de les modalitats del món del Diagnòstic per la Imatge com són la Radiologia Convencional, la Medicina Nuclear, la Ressonància Magnètica i la Tomografia Computaritzada.

 
Experts de cadascuna de les modalitats, ens mostraran, en aquesta segona edició, la visió multimodal de la Columna i del Crani.

Aquesta formació es dividirà en 4 dies.

1. Estudi Multimodal de Columna: Traumàtica i Degenerativa.

2. Estudi Multimodal de Columna: Tumoral i Infecciosa.

3. Estudi Multimodal de Crani: Traumàtic i Degeneratiu.

4. Estudi Multimodal de Crani: Tumoral i Vascular.
2015 - 4t Curs de Tomografia Computaritzada Multitall.

Aquest 4t Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

Formació On-Line.

ACTEDI ha realitzat un conveni de col·laboració amb l'empresa ACPRO (Asesoría y Control en Proteccción Radiológica S.L.) perquè els socis puguin beneficiar-se d'un preu especial en els cursos oferts. Cursos disponibles

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code