Butlletí
Digital

2015-05

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/05/2015

16/04/2015
La crisi envelleix l'equipament tecnològic dels hospitals
La caiguda de la despesa sanitària públic des de 2008 no solament s'ha notat en les retallades de la plantilla de metges i infermeres o en la pujada de les llistes d'espera quirúrgiques. Els 10.000 milions menys es tradueixen també en una menor inversió dels hospitals a modernitzar la seva tecnologia mèdica.
21/04/2015
Fotons contra patògens: Irradiació d'aliments
Recentment s'ha publicat un article a El País que afirma que segons els últims càlculs de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha 351.000 morts a l'any al món per intoxicacions alimentàries. Gran part d'aquestes morts tenen lloc al Tercer Món i per evitar es proposen una major higiene, separar els aliments, conservar-los i cuinar-los bé.
2015 - 4t Curs de Tomografia Computaritzada Multitall.

Aquest 4t Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code