Butlletí
Digital

2015-10

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/10/2015

23/08/2015
La centralització de les analítiques reduixen els costos sanitaris un 25%.
El model de gestió centralitzada de radiologia i d'anàlisis clíniques posa fi a l'anàlisi sectoritzat de cada hospital i planteja un diagnòstic "en xarxa".

Els sistemes centralitzats de diagnòstic en el sistema públic de salut han reduït els costos operatius el 25% i han accelerat la curació dels pacients atesos en els hospitals públics espanyols.
29/08/2015
La Tècnica microarrays dóna noves esperances als pacients amb càncer.
La tècnica defineix la teràpia més eficaç i menys tòxica per al pacient.
Triplica la supervivència en pacients amb tumors sense opció de tractament convencional.
Un 30% presenta reducció de la mida tumoral i en un 40% la malaltia s'estabilitza durant uns mesos.
21/09/2015
Nou agent de contrast proteic per a RM de fetge.
Els resultats d'un estudi publicat en l'edició digital del 13 de maig de 2015 de la revista Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America (PNAS), revelen el desenvolupament d'un nou i molt més eficaç agent de contrast per obtenir imatges per Ressonància Magnètica (MRI), anomenat ProCA32.
2015 - Curs Formatiu Suport Vital Bàsic + DEA. (1ª edició). PLACES EXHAURIDES.

Objectius

Dotar dels coneixements suficients per detectar una aturada càrdio-respiratòria (PCR), procedir a alertar als serveis d’emergència i posar en pràctica les tècniques de reanimació càrdiorespiratòria (RCP) i d’utilització de la DEA.

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code