Butlletí
Digital

2015-12

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/12/2015

08/11/2015
El nostre company Gerard Blasco premiat per la SERAM
En la celebració del Dia Internacional de la Radiologia, la SERAM atorga diversos premis, entre els premiats es troba Gerard Blasco Solà.
09/11/2015
Salut reduirà poves mèdiques i crearà un registre dosimètric.
El Departament de Salut que encapçala Boi Ruiz ambiciona reduir de forma important la quantitat de radiacions nocives de la seva tecnologia mèdica (per mitjà de la creació d'un registre de dosimetria) i, de forma paral·lela, el nombre de proves diagnòstiques prescrites d'acord amb les recomanacions de 'no-fer' que dicta la Societat Espanyola de Radiologia Mèdica (SERAM), i, més en concret, la seva filial Radiòlegs de Catalunya així com de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (Aqua).
10/11/2015
Jornada del Dia de la Radiologia,
El passat 8 de novembre se celebra a Madrid el Dia de la Radiologia organitzat per SEGRA.
25/11/2015
Nostre company Joan Baños premiat en el VI Curs de Radologia.
El passat 23 i 24 d'octubre va tenir lloc el VI Curs de Radiologia, que organitza tots els anys el servei de radiologia de l'Hospital Germans Trias i Pujol.
28/11/2015
3a Jornada Catalana d'Estudiants en Imatge per al Diagnòstic.
El passat 27 de novembre, va tenir lloc la tercera edició de la Jornada Catalana d'Estudiants en Imatge per al Diagnòstic, que organitza cada any l'ACTEDI.
Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code