Butlletí
Digital

2016-02

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/04/2016

23/02/2016
Report 5è Congrés Nacional de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic
Ja s'ha acabat el 5è Congrés Nacional de Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic de l’ACTEDI
La sensació general és de satisfacció i content d’haver pogut participar-hi.
22/03/2016
El quiròfan guiat per imatge aterra a Espanya.
En aquestes instal·lacions em sento com si treballés a la cabina d'un pilot d'avió, en què el panell de controls t'aporta tota la informació necessària per prendre les decisions més adequades en cada moment ". D'aquesta manera tan gràfica va resumir dimarts el doctor José Ignacio Bilbao, coordinador de radiologia intervencionista de la Clínica Universitat de Navarra, el que suposa per a ell i els seus col·legues operar en els tres nous quiròfans de què s'ha dotat el centre i pels que fins al moment han passat 18 pacients.
25/03/2016
Biòpsia virtual amb l'ull que veu darrere del píxel.
Escapa a l'ull humà, fins i tot al més experimentat. Una ressonància, un TAC, uns raigs X, un PET ... Totes són imatges digitals que amaguen informació molt valuosa per al diagnòstic mèdic.
2016 - 5è Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. PLACES EXHAURIDES.

Aquest 5è Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code