Butlletí
Digital

2016-03

ASSOCIACIÓ CATALANA DE TÈCNICS EN IMATGE PER AL DIAGNÒSTIC

01/05/2016

04/04/2016
Desxifrant papirs carbonitzats pel Vesubi.
El que veieu en la imatge superior són les restes carbonitzades d'un papir procedents d'excavacions a l'antiga ciutat romana d'Herculà, sepultada en l'any 79 de la nostra era per la gegantina erupció volcànica del Vesubi.
05/04/2016
Evidència científica sobre els efectes de la radiació ionitzant.
Els subjectes sotmesos a TC tenen un risc de càncer un 24% superior, segons un estudi. Els nous escàners redueixen les dosis per exploració sense perdre qualitat de diagnòstic.
06/04/2016
Portar la image al quiròfan.
Intervencions per al Parkinson, alguns tumors i procediments d'urologia requereixen d'una precisió mil·limètrica per aconseguir certes àrees sense danyar els teixits adjacents.
2016 - III Curs d'Actualització en Radiologia Convencional
La radiologia convencional, és la modalitat més habitual dels serveis de diagnòstic per la imatge i es tracta de la modalitat en la qual treballen més professionals, però per contra és la que menys oferta té en formació continuada.
 
Objectius generals
Aprendre a identificar els patrons d'imatge de normalitat.
Millorar la diferenciació entre normalitat i variants de la normalitat.
2016 - 5è Curs de Tomografia Computaritzada Multitall. PLACES EXHAURIDES.

Aquest 5è Curs de TCMC presenta un enfocament integral de la Tomografia Computaritzada des dels fonaments tècnics fins a les aplicacions clíniques actuals.

Formació Continuada Personalitzada (FCP)
Seguint amb el compromís de la Formació Continuada dels Tècnics Superiors en Imatge per al Diagnòstic, estudiants i Metges Residents del sector, ACTEDI vol presentar un projecte innovador dintre de la Formació Continuada: La Formació Continuada Personalitzada (FCP).

En que consisteix la formació continuada personalitzada?
ACTEDI al llarg d'aquests anys ha posat a l'abast de tots els Centres de formació, Organitzacions, Hospitals, Clíniques, una sèrie de cursos presencials en els quals ACTEDI es desplaçarà al lloc on el client vulgui que s'imparteixi aquest curs.
Tenim un equip de professorat expert, didàctic i en actiu en cadascuna de les matèries de l'acte formatiu. Es lliurarà als assistents diploma acreditat per l'entitat i l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.
Considerem que el petit format de l'event permet una major aproximació al docent i als continguts. La nostra experiència ens avala.

Pot demar més informació a actedi@actedi.cat

 

D’acord amb la Llei 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades, ACTEDI li informa que totes les dades rebudes a través de circulars, comunicats i correus electrònics seran inclosos en fitxers electrònics de l’entitat i tractats amb la màxima confidencialitat d’acord amb les polítiques de seguretat i privacitat de ACTEDI amb l’exclusiu objecte del tractament de les dades encaminades a donar compliment dels fins i objectius específics de l’empresa. En compliment de la Llei 15/1999 del 13 de desembre, en l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació en els àmbits reconeguts per aquesta Llei, així com per a qualsevol aclariment sobre els mateixos, poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic actedi@actedi.cat o bé per escrit dirigint-se a: Carrer Marina, 27 Baixos Barcelona 08005

Casos clínics
Borsa de treball

Certificats

Padicat WIS FENIN

Certificats

Web mèdica acreditada Web mèdica acreditada Hon Code